Files missing from libgimp/.deps and libgimpbase/.deps

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Files missing from libgimp/.deps and libgimpbase/.deps

Owen Cook

The Makefile in libgimp and libgimpbase calls for lots of .Plo files.

The autogen.sh runs ok, but make fails because of those .Plo files are
missing from git version 4a5f0508e97dc824a8b429f4ac5d29b95f1fdcc1

I touched all those missing files and edited them to read "# dummy"

It built ok after that.


FWIW



Owen
_______________________________________________
gimp-developer-list mailing list
List address:    [hidden email]
List membership: https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-developer-list
List archives:   https://mail.gnome.org/archives/gimp-developer-list
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Files missing from libgimp/.deps and libgimpbase/.deps

Owen Cook



>
> The Makefile in libgimp and libgimpbase calls for lots of .Plo files.
>
> The autogen.sh runs ok, but make fails because of those .Plo files are
> missing from git version 4a5f0508e97dc824a8b429f4ac5d29b95f1fdcc1
>
> I touched all those missing files and edited them to read "# dummy"
>
> It built ok after that.



2e03300eb778ea55c36a5a0d510166a8be6e42f5

This time, libgimp/.deps/gimpparamspecs.Plo and libgimpbase/.deps/gimpparamspecs.Plo seemed to be missing

Just touched them this time and it built OK




FWIW



Owen


_______________________________________________
gimp-developer-list mailing list
List address:    [hidden email]
List membership: https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-developer-list
List archives:   https://mail.gnome.org/archives/gimp-developer-list